Dakdekker in Ubbergen
Dakdekker in Ubbergen

Dakdekker in Ubbergen

Ben u op zoek naar een professionele, ervaren dakdekker in Ubbergen? Dan bent u bij ons, FB Dakservice, op het juiste adres. Ruim 25 jaar ervaring. Wij zijn in te zetten op alle gebieden die maar met dakbedekking te maken hebben. Wij zijn werkzaam in renovatie en nieuwbouw op het gebied van platte en lichthellende daken voor particulieren, bouwbedrijven en ondernemingen. Ook nemen wij het onderhoud van uw dak graag voor onze rekening.

De dakdekkers in Ubbergen

Bij FB dakservice hebben wij jarenlange ervaring en weten wij hoe uw dak helemaal in goede staat blijft. Ons advies is dan ook om regelmatig uw dak laten controleren en onderhouden, niet alleen bij schade. Voorkomen is beter dan genezen! We voeren wanneer dat gewenst is een grondige inspectie uit op uw dak, waarbij we dan bekijken of er werkzaamheden aan uw dak nodig zijn. Zoals gezegd is het repareren van een dak een stuk goedkoper is dan een dak helemaal laten renoveren.

Het dakdekkersbedrijf in Ubbergen en omstreken

Als dakdekker in Ubbergen weten we perfect hoe uw dak weer in de juiste staat komt. Wij zijn dakdekkers in Ubbergen die u graag helpen met alles wat met uw dak te maken heeft. Nieuw dak nodig? Bijvoorbeeld voor een bedrijfspand? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen dit dak voor u en zullen het, na uw goedkeuring, ook helemaal voor u opbouwen.